Bine ai venit! Cu ce te putem ajuta?

Ai întrebări legate de livrare, schimb sau retur, reclamații sau mărimi? Easy, îți răspundem la toate. Alege rubrica corespunzătoare și găsește informația care te interesează.

Retur / schimb de produse cumpărate anterior

Pentru aceasta, urmează instrucțiunile relevante de mai jos.

Vă recomandăm plata online securizată pentru toate comenzile

SCHIMBURI ȘI RETURURI
SCHIMB ÎN 30 DE ZILE
În termen de 30 de zile calendaristice de la data primirii coletului magazinul online sizeer.ro realizează înlocuirea cu un produs de același preț.
Înlocuire în orice magazin fizic Sizeer de pe teritoriul României
 1. Vino în magazinul fizic cu coletul și documentul de confirmare a cumpărăturii (factura), pe care l-ai primit pe adresa de e-mail. La fața locului se întocmesc toate formalitățile.
 2. Să ai în vedere faptul că produsul pe care dorești să îl schimbi trebuie să fie în aceeaşi stare în care l-ai primit ( cu toate etichetele, fără urme de purtare). SCHIMBUL NU SE FACE PE LOC ÎN MAGAZIN.
Înlocuire prin trimiterea coletului
 1. Verifică dacă în oferta actuală a magazinului sizeer.ro se află mărimea sau produsul pentru care dorești înlocuirea. În situația în care nu va fi posibil schimbul produsului se vor returna banii în contul indicat de tine.
 2. Completează formularul de retur/schimb pe care l-ai primit împreună cu factura electronică prine-mail. De asemenea, poți descărca formularul de retur/schimb aici: formularul de retur/schimb .
 3. Trimite produsul împreună cu formularul la adresa:
  No Limit (SIZEER RETURN) c/o. FANCourier Oradea Hub
  Str. Ogorului, nr. 3G, Oradea, 410554 Romania
  Coletul trebuie trimis fără opțiunea de plată la livrare/ramburs (cash on delivery). IMPORTANT! Coletele pentru schimb sau retur trimise prin serviciul de livrare în Pachetomate vor fi refuzate. NU primim coletele trimise prin Poșta Română cu opțiunea de ridicare de la oficiile poștale.
 4. Odată ce primim coletul îți trimitem produsul înlocuit în decursul câtorva zile (nu mai târziu de 14 zile calendaristice.), iar costul va fi suportat de noi.
 5. Dacă te decizi să înlocuiești produsul pe această cale va trebuie să acoperi costul de trimitere.
 6. Recomandăm folosirea serviciilor de curierat (pentru siguranța coletului) în vederea trimiterii produselor.
RETUR ÎN 30 DE ZILE
Poți renunța la produsul cumpărat în magazinul sizeer.ro fără a preciza motivul în termen de 30 de zile calendaristice de la data primirii coletului. * Mai multe detalii sunt vizibile mai jos, in sectiunea informativa "... CITEȘTE MAI MULT".
Returnarea produsului,însoțit de factură, în orice magazin fizic Sizeer de pe teritoriul României.

ATENȚIE: PRODUSUL NU POATE FI ACCEPTAT PENTRU RETUR DACĂ NU ESTE ÎNSOȚIT DE FACTURA DE PE E-MAIL. SCHIMBUL PRODUSULUI NU SE FACE PE LOC ÎN MAGAZIN. La fața locului se pot întocmi toate formalitățile pentru retur. Este necesar să iei cu tine factura pe care ai primit-o pe adresa de e-mail si produsul pe care dorești să-l returnezi. La magazinul fizic se face acceptarea pentru retur a produsului însoțit de factura. Factura/numărul comenzii este disponibila la adresa de e-mail cu care ai făcut comanda. Contacteaza echipa de suport în cazul în care nu ai acces la factura de pe email, și trimite-le toate detaliile despre comandă.

Retur prin trimiterea coletului
 1. Pregătește o declarație scrisă privind retragerea din contractul de vânzare. Poți folosi modelul pe care l-ai primit pe adresa de e-mail sau poți descărca formularul aici. ( documentul în format PDF )
 2. Trimite produsul împreună cu dovada cumpărării (factura) la adresa:
  No Limit (SIZEER RETURN) c/o. FANCourier Oradea Hub
  Str. Ogorului, nr. 3G, Oradea, 410554 Romania
  Coletul trebuie trimis fără opțiunea de plată la livrare/ramburs ( cash on delivery ) . Mulțumim pentru înțelegere. IMPORTANT! Coletele pentru schimb sau retur trimise prin serviciul de livrare în Pachetomate vor fi refuzate.NU primim coletele trimise prin Poșta Română cu opțiunea de ridicare de la oficiile poștale.
 3. RETURNAREA BANILOR SE REALIZEAZĂ PRIN TRANSFER BANCAR. Dacă nu deții un cont bancar te rugăm să indici detaliile contului bancar al unei persoane de încredere pentru a efectua transferul.
 4. Returnarea banilor se realizează în termen de maxim 14 zile calendaristice de la data primirii returului în depozit. (între momentul returnării produsului și momentul sosirii coletului în depozit există o diferență de maxim 5 zile)
 5. Dacă te decizi să returnezi produsul pe această cale va trebuie să acoperi costul de trimitere.

  ... Citește mai mult

  Dacă ești consumator atunci în conformitate cu legea în vigoare din România privind drepturile consumatorului poți să te retragi din contract fără a preciza motivul în termen de 14 zile de la data intrării în posesia produsului. Reține faptul că îți asumi răspunderea pentru deteriorarea produsului ca urmare a utilizării acestuia într-un mod neadecvat.

  În plus, Sizeer oferă clienților săi posibilitatea de a se retrage din contract în termen de 30 de zile de la data intrării în posesia produsului. Reține faptul că produsele returnate trebuie să fie în aceeași stare în care le-ai primit. Produsul trebuie manevrat și probat numai în măsura în care este posibil în magazinul fizic (de exemplu, clientul poate doar să încerce Produsul, nu să îl și folosească). Posibilitatea retragerii din contract în termen de 30 de zile pe baza normelor menționate mai sus nu încalcă sau limitează în niciun fel drepturile consumatorului, care decurg din legea privind drepturile consumatorului.

RECLAMAȚII
2 ANI PENTRU
RECLAMAȚIE PE
SIZEER.RO
Pentru toate produsele cumpărate în magazinul sizeer.ro ai dreptul să tragi la răspundere vânzătorul pentru defectele produsului din domeniul specificat în Codul civil (garanție pentru defectele produsului) pe o perioadă de 2 ani de la data achiziționării. Produsele comercializate pe site-ul nostru beneficiază de garanția legală de conformitate.

Dacă ai probleme legate de o comandă, care nu par a putea fi rezolvate prin e-mail sau cu persoana cu care ai discutat, poți lua legătura pentru o conciliere internă gratuită cu contact@sizeer.com.
Înlocuire în orice magazin fizic Sizeer de pe teritoriul României

La fața locului se întocmesc toate formalitățile - este suficient să iei cu tine dovada plății (de ex. factura primită pe adresa de e-mail) și produsul pentru care dorești să faci reclamația.

LISTA MAGAZINELOR
Înlocuire prin trimiterea coletului
 1. Pregătește o reclamație în scris. Poți folosi modelul pe care l-ai primit împreună cu coletul sau poți descărca modelul de formular.
 2. Trimite produsul reclamat împreună cu formularul la adresa:
  No Limit (SIZEER RETURN) c/o. FANCourier Oradea Hub
  Str. Ogorului, nr. 3G, Oradea, 410554 Romania
  Cu nota „magazin sizeer.ro – reclamație
 3. Vom soluția reclamația în maxim 14 zile calendaristice de la data depunerii acesteia.
 4. În cadrul reclamației, clientul poate solicita următoarele: schimbul produsului cu unul nou, reparația produsului, reducerea prețului, retragerea din contract - în cazul în care defectul produsului este unul semnificativ.
DESCARCĂ FORMULARUL DE PLÂNGERE

De reținut!

 • Completând formularul de plângere îți iei angajamentul să trimiți toate informațiile necesare luării în considerare a reclamației (datele tale, descrierea defecțiunii observate, cererea prevăzută în baza garanției).
 • Dacă te decizi să expediezi reclamația atunci va trebui să acoperi costul trimiterii produsului. Reține faptul că magazinul nu acceptă expedițiile cu plată la livrare.
 • În cazul acceptării reclamației, costurile suportate pentru returnarea produsului îți vor fi returnate.
 • La adresa http://ec.europa.eu/consumers/odr este disponibilă o platformă online pentru soluționarea litigiilor dintre consumatori și comercianți (așa-numita platformă ODR). Această platformă este un site web care le permite consumatorilor să se familiarizeze cu informații generale privind soluționarea litigiilor care apar în urma încheierii unui contract prin intermediul internetului, pe o altă cale decât sesizarea instanțelor competente (de exemplu prin mediere sau prin arbitraj). Prin intermediul platformei, poți să trimiți plângerea unui organism de soluţionări alternative a litigiilor și să atașezi documentele relevante. MIG S.A. nu este obligat și nu intenționează să ia parte la procedurile de soluționare a litigiului în fața comisiei de arbitraj a consumatorilor.
COSTUL DE LIVRARE
LIVRARE GRATUITĂ
La cumpărăturile cu valoare mai mare de 250 de lei beneficiezi de livrare gratuită! Același lucru este valabil și în cazul altor promoții disponibile pe sizeer.ro. Costul livrării pentru comenzile sub 250 RON este de 16 RON.
MODALITĂȚILE DE PLATĂ
MODALITĂȚILE DE PLATĂ
Plata online (in avans):

Poti efectua plata online prin cardul bancar personal, in conditii de siguranta deplina.

Dupa trimiterea comenzii, vei fi directionat catre pagina Przelewy 24 pentru introducerea datelor de pe card. Poti sta fara griji, nu iti vom cere niciodata codul PIN!

Indiferent de valuta pe care o ai in cont, tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii tale.

Przelewy 24 (transfer online) al cărui operator este Pay Pro S.A. cu sediul în Poznan (60 -327), strada Kanclerska 15,PayPro SA este o instituție de plată internă înscrisă în registrul instituțiilor de plată autorizate de Autoritatea de Supraveghere Financiară, intrarea UKNF: IP24 / 2014PLATĂ LA LIVRARE

  Plata prin numerar la livrare: vă rugăm să pregătiți cash pentru a achita prețul Comenzii către curier la primirea pachetului.

MODALITATEA DE LIVRARE
FAN Courier
FAN Courier
 • Pentru comenzile plasate online pe sizeer.ro livrarea se realizează prin firma de curierat FAN Courier, la adresa indicată de tine, de luni până vineri între orele 8:00 – 17:00 și sâmbătă în intervalul orar 9:00 – 14:00.
 • Pentru comenzile care depășesc 250 RON, livrarea este gratuită. Costul livrării pentru comenzile sub 250 RON este de 16 RON.
 • În cazul unei eventuale probleme în ziua livrării coletului, curierul te va contacta telefonic. Dacă achiziționezi mai multe produse în decursul unei singure tranzacții, produsele comandate pot fi trimise în mai multe colete/transporturi, în funcție de valoarea comenzii tale, iar tariful de livrare se achită o singură dată.
 • Poți urmări statusul comenzii tale pe pagina: https://www.fancourier.ro/awb-tracking/ prin introducerea numărului AWB (cod unic de identificare ce se regăsește lângă codul de bare) sau sunând la numerele de telefon disponibile pe pagina: https://www.fancourier.ro/contact/ pentru a lua legătura cu Departamentul FAN Courier de Relații cu Clienții.
 • Atenție! Dacă în momentul în care primeșticomanda observi că pachetul a fost deschis sau căambalajul a fost deteriorat, ai posibilitatea de a întocmi un proces verbal de constatare în prezențacurierului. Acesta facilitează evaluarea ulterioară a reclamației.
 • Atenție! FAN Courier acceptă DOAR plată în numerar. NU este posibilă plata cu cardul la livrare.
TIMPUL DE REALIZARE AL COMENZII
FACEM TOT POSIBILUL SĂ ÎȚI AJUNGĂ COMANDA LA TIMP.
CU TOATE ACESTEA, POT APĂREA ÎNTÂRZIERI LA LIVRARE PE CARE ÎNCERCĂM SĂ LE MINIMALIZĂM.

4-7 ZILE LUCRĂTOARE
Timpul standard de expediere a comenzilor este de la 4 la 7 zile lucrătoare de la data confirmării comenzii.

În cazul în care Clientul nu este găsit la adresa furnizată, Curierul va încerca de două ori să îl contacteze, după care comanda va fi returnată la Vânzător, care va rambursa prețul acesteia (dacă a fost plătită), în conformitate cu prevederile Termenilor și condițiilor de utilizare a magazinului online Sizeer.

[script]$(document).ready(function() { checkURL(); $('.si-topic.si-switch').click(function() { $(this).toggleClass('active'); $(this).next('.si-article').animate({ height: 'toggle' }); if ($(this).hasClass('active') === true) { $(this).parent().next('.qa-section').children('.si-topic.si-switch').addClass('si-border-top'); } else { $(this).parent().next('.qa-section').children('.si-topic.si-switch').removeClass('si-border-top'); } if ($(this).hasClass('si-brand-name') === true) { setTimeout(addIcon, 250); } }); $('#si-last-topic').click(function() { $(this).toggleClass('si-border-bottom'); }); $('.si-summary-link').click(function() { $(this).toggleClass('active'); $(this).parent().siblings('.si-details').toggle(); if ($(this).hasClass('active') === true) { $(this).html('Ascunde'); } else { $(this).html($(this).attr('data-text')); } }); $('#si-size-table-button').click(function() { $(this).closest('.si-article').animate({ height: 'toggle' }); $('#si-last-topic').toggleClass('si-border-bottom'); var s = $(this).closest('.qa-section').children('.si-topic.si-switch').toggleClass('active'); var t = $('#si-sizes-topic'); if ($(t).hasClass('active') === false) { $(t).toggleClass('active'); $(t).next('.si-article').animate({ height: 'toggle' }); } }); window.addEventListener('resize', addIcon); function addIcon() { var tabHolders = document.getElementsByClassName('si-table-holder'); var i; for (i = 0; i < tabHolders.length; i++) { if (tabHolders[i].scrollWidth !== undefined && tabHolders[i].scrollWidth !== false && (tabHolders[i].scrollWidth > (screen.width - 16) || tabHolders[i].scrollWidth > tabHolders[i].offsetWidth && screen.width < 1200)) { tabHolders[i].firstElementChild.classList.add('si-scrollable'); } else { tabHolders[i].firstElementChild.classList.remove('si-scrollable'); } } } function checkURL() { var hid = window.location.hash; if ( hid.indexOf('#si-returns') === 0 ) { if ($(hid)) { var t = $(hid); if ($(t).hasClass('active') === false) { $(t).toggleClass('active'); $(t).next('.si-article').animate({ height: 'toggle' }); } } } } });[/script]

Pentru a adapta site-ul la preferințele tale și pentru a-ți asigura maximul de confort pe durata navigării în magazinul nostru online, pagina utilizează fișiere tip cookie, care stochează informații despre conținutul publicitar, rețelele de socializare și eficiența serviciilor prestate. Prin accesarea site-ului nostru îți exprimi acordul cu privire la utilizarea fișierelor de tip cookie în conformitate cu Politica de confidențialitate și Politica cookies. Dorești să modifici condițiile de stocare sau de acces la cookie-uri? Poți face acest lucru în setările browser-ului.

Ok, accept
×
[script]/*$(document).ready(function() { /* MP - Bug ENPSUP-12079 */ /* $('#js-header').mouseenter(function() { $('.zoomContainer').css('z-index', '0'); }); $('#js-header').mouseleave(function() { $('.zoomContainer').css('z-index', '100'); });});*/[/script]